De week in FME: FME naar ArcGIS Portal verbindingstemplate

Martin Koch

FME Certified Professional | FME Server Certified Professional

In 'De week in FME' neemt onze FME-specialist Martin Koch je mee in de wereld van FME, het data integratie platform (ETL) van Safe Software.

Deze week laat Martin in een demo zien hoe je FME Server of FME Desktop samen met Esri's ArcGIS Enterprise Portal kunt gebruiken om verbindingen met webapps op te slaan en te delen binnen je organisatie. Bekijk hier de video: 

FME met Martin-

 

Zowel FME als ArcGIS zijn twee krachtige technologieën die wij gebruiken om geografische data waardevol te maken voor organisaties. FME maakt data beschikbaar als geografische informatiebron, waardoor de data bruikbaar wordt binnen het ArcGIS-platform. Wil je meer informatie over deze sterke combinatie van technologieën? Wij helpen je graag!

FME en ArcGIS

 

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy