De week in FME: FME Dashboards

Martin Koch

FME Certified Professional | FME Server Certified Professional

In 'De week in FME' neemt onze FME-specialist Martin Koch je mee in de wereld van FME, het data integratie platform (ETL) van Safe Software.

FME biedt ontzettend veel mogelijkheden. Erg handig, maar wanneer je meerdere processen hebt lopen kan het beheer een uitdaging zijn. Want wat je niet wilt, is bij een logfout ieder logfile te moeten doorzoeken naar die ene foutmelding. FME heeft gelukkig een oplossing om het beheer van je processen een stuk eenvoudiger te maken: FME Dashboards.

In deze video laat Martin zien hoe hij bij een aantal klanten dashboards gebouwd heeft op de FME Server login, zodat je kunt zien hoe workspaces in bepaalde processen zijn verlopen.

FME Dashboards

 

FME

Wil je weten of FME Dashboards iets voor jouw organisatie is om meer overzicht te krijgen in de processen? Neem dan contact met ons op

FME-wit-NL

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy