De week in FME: FME Server update

Martin Koch

FME Certified Professional | FME Server Certified Professional

In 'De week in FME' neemt onze FME-specialist Martin Koch je mee in de wereld van FME, het data integratie platform (ETL) van Safe Software.

FME Server

Met FME Server kun je workspaces van FME Desktop online brengen, zodat iedereen binnen je organisatie deze FME omgeving kan bereiken. FME Server maakt het ook mogelijk om workflows volgens schema’s uit te voeren en meldingen te ontvangen. Je gegevens zijn altijd bereikbaar, waar je ook bent en wanneer je ze ook nodig hebt.

FME Server updaten

Safe Software is constant bezig met het doorontwikkelen van hun applicaties om het gemakkelijker te maken voor de gebruiker. Daarom is er een aantal keer per jaar een update beschikbaar. Om gebruik te kunnen maken van de nieuwste features, is het nodig om deze updates uit te voeren. Wij helpen je door middel van onderstaande video graag bij het uitvoeren van deze updates! In deze video laat Martin stap voor stap zien hoe je FME Server upgrade naar de laatste versie. 

HubSpot Video

 

Ben je benieuwd of FME Server een geschikte toepassing kan zijn binnen jouw organisatie?
Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.

FME-Server-wit-NL

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy