Informatie bij Heijmans snel beschikbaar dankzij slimme GIS oplossing

Rob Braggaar

Onze opdrachtgevers écht verder helpen. Dat is waar we bij Tensing iedere dag voor gaan. Toch klinkt dat waarschijnlijk nog behoorlijk vaag. Daarom zijn we met de camera op pad gegaan. Hier zagen we één van onze oplossingen live in actie. Uiteraard vroegen we onze klant, in dit geval Heijmans, om een reactie op het proces én het resultaat.

Tensing heeft veel expertise in huis en heeft dat op een goede manier weten in te zetten in dit project. Ook de kennisdeling en kennisborging binnen Heijmans is goed geregeld.

Annemieke Vogel, GIS Adviseur bij Heijmans Infra

Door handelingen die voorheen tijdsintensief waren nu geautomatiseerd te verwerken, hebben we een bestaand proces van Heijmans geoptimaliseerd. Hierdoor is informatie sneller beschikbaar voor alle betrokkenen. 

Meer weten over dit onderwerp?

Plan een sparringssessie met een van onze experts
Kennishub

Ontdek meer over dit onderwerp

Herkenning ondermijnende criminaliteitOOV,Inzicht,Business Consultancy,Visie,ESRI,ArcGIS,Spatial Data Science,GIS,Innovation,Case Study

Optimalisatie van de informatieketenUtilities,GIS,ArcGIS,FME,Consultancy,Case Study

Prorail Project NaiadeMobiliteit,FME,Case Study

Drone mapping bij incidentenDrone,OOV,3D,Real-time,Inzicht,ESRI,ArcGIS Pro,Case Study

Over ons

Tensing maakt GIS-technologie toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Blijf op de hoogte

Esri ArcGIS

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele situatie.

Safe Software FME

Met FME verbind je eenvoudig honderden applicaties, transformeer je data op eindig veel manieren en automatiseer je workflows.
© 2018 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy