Tensing door Esri erkend als ‘Cornerstone Partner’

Dave Laurier

Managing Director

Tensing is door Esri erkend als een ‘Cornerstone Partner’. Dit gebeurde tijdens de sluitingssessie van de Esri Partner Conferentie 2021. Met deze erkenning markeert Esri dat Tensing een belangrijke mijlpaal heeft bereikt: 20 jaar Esri partner. Deze partnerschap is gekoppeld aan consistente toewijding aan Esri en de geografische informatie community.

De Esri Cornerstone Partnership award is voor partners die zich hebben bewezen als het gaat om expertise op het gebied van Geografische Informatie Systemen (GIS). Cornerstone Partners helpen om GIS en geodata toepasbaar te maken voor een breder publiek en zijn ambassadeur voor de innovatieve technologie van Esri. Tensing ontving de award virtueel uit handen van Esri Director Global Partners and Alliances, Robert Laudati.

Robert Laudati
Robert Laudati tijdens de live award sessie

Deze prijs komt in een reeks van eerdere erkenningen van Esri. Vorige maand nog ontvingen we de Esri Utility Network Specialty. Daarnaast hadden we al de Release Ready Specialty, de ArcGIS Online Specialty en een award voor het leveren van innovaties op de ArcGIS Marketplace.

Jort Engels, Partner Manager Esri Nederland:
“Tensing is inmiddels 20 jaar een goede partner van Esri Nederland. Ze hebben een duidelijk keuze gemaakt in hun GIS dienstverlening door exclusief voor ArcGIS te kiezen. Met training en ArcGIS certificering wordt structureel geïnvesteerd in kennisopbouw rondom het ArcGIS platform. Tensing is uitermate (pro)actief in het partnership door zich verder te onderscheiden als specialist in specifieke ArcGIS oplossingen. Een recent voorbeeld daarvan is het verwerven van de status “Utility Network Management” Specialty partner.’’, aldus Jort. Hij sluit af: ‘’De Esri Cornerstone Partner award is een blijk van onze waardering voor Tensing als Esri partner!”

De Cornerstone Partner awards worden jaarlijks uitgereikt op de Esri partnerconferentie. Dit  internationale evenement biedt Esri en haar partners een platform om trends in de GIS-industrie te bespreken. Vanwege de Covid-19 regelgeving werd deze editie van de conferentie op een digitale manier georganiseerd.

Peter van Es, CEO van Tensing:
Peter van Es-1"Het Esri-platform is een cruciaal middel in onze strategie en heeft zich herhaaldelijk bewezen. We zijn er erg trots op dat we na jaren van intensieve samenwerking op deze manier erkend worden. Tensing, als onderdeel van de Avineon group, heeft de ambitie om haar dienstverlening en leidende kennis van het ESRI platform internationaal uit te rollen. Het ESRI Utility Network Management speelt hierin een belangrijke rol. We blijven verder investeren in talentontwikkeling op het ESRI platform en onze klanten kunnen er gerust in zijn dat we state-of-the art blijven met betrekking tot de laatste innovatieve ESRI technologie."

Dave Laurier-2Dave Laurier, algemeen directeur van Tensing:
"Deze award draag ik op aan mijn collega's! Ik ben vooral trots op het vakmanschap dat zij dagelijks ten toon spreiden.
 
De kennis rondom ArcGIS is naar een ontzettend hoog niveau gegroeid dankzij ons Talent Development programma. Die kennis stelt ons dagelijks in staat om het gebruik van complexe GIS technologie te democratiseren en een goede ambassadeur te zijn voor innovatieve technologie."


Ben jij op zoek naar een ervaren GIS-specialist met kennis van het ArcGIS-platform, en desgewenst pro actief kan meedenken met de wensen en behoeften van jouw organisatie? Laat het ons weten en we plannen vrijblijvend een adviesgesprek!

Adviesgesprek

Meer weten over dit onderwerp?

Plan dan direct een vrijblijvende afspraak met onze specialist!