Tensing erkend als FME Utility Industry Expert

Marnix Otten

Customer Experience Manager

Tensing is officieel erkend als FME Utility Industry Expert Partner. Deze titel wordt door Safe Software, de ontwikkelaar van FME, gegeven aan partners die zich hebben bewezen als het gaat om de ondersteuning van utility-bedrijven op het gebied van data-integratie. FME is het data-integratieplatform met de beste ondersteuning voor ruimtelijke data en maakt het mogelijk om data tussen honderden systemen te verbinden en te transformeren.

Met deze erkenning behoort Tensing nu tot een zeer selecte groep van organisaties wereldwijd die de titel FME Utility Industry Expert Partner mogen voeren. Het feit dat Tensing nu de enige organisatie in Europa is die zowel de titel 'FME Utility Industry Expert Partner' als 'Esri Utility Network Specialty' mag dragen, maakt het extra bijzonder.


Het predikaat 'FME Industry Expert Partner' is een erkenning voor bewezen FME-kennis en -expertise binnen een specifieke branche, in dit geval de utiliteitsbranche. Dit wordt toegekend na een uitgebreide audit door Safe Software. Pas als een partner aan alle gestelde branchecriteria voldoet, wordt de partner opgenomen in het Partner Expertise Programma.


We hebben de audit van Safe Software met succes volbracht door bewijs te leveren in de vorm van FME-referentiecases in de utiliteitsbranche. Daarnaast hebben utiliteitsklanten onze FME-expertise onderschreven en moesten we aantonen dat we een substantiële bijdrage leveren aan utility data-evenementen.

kennisleider op gebied van ruimtelijke data in de utiliteitsbranche

Als één van de leidende consultancybedrijven op het gebied van geografische informatiesystemen (GIS) en data-integratie, heeft Tensing in de loop der jaren veel kennis en ervaring opgebouwd rondom datadiensten in de utiliteitssector. Onze expertise werd eerder dit jaar ook erkend door Esri middels de toekenning van de 'Esri Utility Network Specialty'. Esri is wereldleider in GIS mapping software en biedt de meest krachtige mapping & spatial analytics technologie. Om in aanmerking te komen voor de Esri Utility Network Specialty, moesten we een uitvoerige audit ondergaan om kennis, technische vaardigheden en ervaring te bewijzen.

Tensing is de eerste FME Utility Industry Expert Partner in de Benelux en de enige organisatie in Europa die zowel de titel van FME Utility Industry Expert Partner als de Esri Utility Network Specialty bezit. 

Dave Laurier-2''Deze onderscheiding is een eervolle toevoeging en een mooie erkenning van het geweldige werk op het gebied van data-integratie dat we voor de Utility-branche hebben gedaan'', aldus Dave Laurier, Managing Director van Tensing. Het feit dat we nu door zowel Safe Software als Esri erkend worden als specialist in de utiliteitssector, zegt veel. Ik zie het als een geweldige blijk van vertrouwen in onze capaciteiten op het gebied van data-integratie en ruimtelijke informatietechnologie binnen het utiliteitsdomein. Het maakt me trots op ons team van dataspecialisten.’’

De voordelen van FME

Vrijwel ieder dataproces bevat ruimtelijke informatie of kan daarmee worden verrijkt. Een locatiecomponent maakt het mogelijk om data te visualiseren op kaarten, wat helpt om een proces beter te begrijpen. Maar om uiteenlopende datatypes te combineren tot één bruikbare set is een data-integratieplatform een vereiste. FME is een data-integratieplatform dat gespecialiseerd is in het verzamelen, structureren en uitwisselen van data met behulp van ruimtelijke informatie. FME is het beste platform op de markt om data te verzamelen, te organiseren, te analyseren en te delen met andere systemen voor het verkrijgen van meer inzicht.

Ben je benieuwd wat de specialisten van Tensing voor jouw (utility) organisatie kunnen beteken? Plan dan eens een adviesgesprek voor een informele sparringsessie en een lekkere kop koffie. 

Call-to-action-wij-adviseren-je-graag

 

Meer weten over dit onderwerp?

Plan dan direct een vrijblijvende afspraak met onze specialist!