Tensing wordt implementatiepartner van VertiGIS Studio

Jelmer Akkerman

Business Line Director

Tensing en VertiGIS gaan officieel een partnership aan, waarbij Tensing implementatiepartner wordt van VertiGIS Studio. We hebben in de praktijk ervaren dat VertiGIS Studio heel veel mogelijkheden biedt om de kracht van geografische data toegankelijk te maken voor gebruikers in je gehele organisatie. Onze GIS consultants gebruiken vele verschillende platformen, tools en technieken om complexe geografische uitdagingen op te lossen. VertiGIS Studio biedt waardevolle aanvullingen op Esri-software, en daarom gaan we een partnership aan!

Aanvulling op mogelijkheden van het Esri-platform

Onze GIS consultants helpen organisaties in verschillende branches met complexe geografische uitdagingen. VertiGIS Studio helpt ons om de verwachtingen van onze klanten op gebied van geografische data nóg verder te overtreffen. Dit hebben we de afgelopen jaren ervaren bij het implementeren van VertiGIS Studio-software in GIS-omgevingen en andere bedrijfsapplicaties zoals SAP of assetmanagementsystemen. 

Over VertiGIS Studio

Met de VertiGIS Studio Suite bouwt en configureert Tensing krachtige toepassingen bovenop de functionaliteiten van Esri ArcGIS-oplossingen. Het platform biedt ruimtelijke beheertools waarmee Tensing consultants geografische data kunnen visualiseren en complexe mapping toepassingen kunnen bouwen.

Een mooie aanvulling zijn de prachtige viewers, gestroomlijnde rapporten en hoogwaardige printopties. Met toepassingen als Studio Workflow, Reporting en Access Control halen we nog meer uit de mogelijkheden van het Esri-platform.

Bezoek onze webpagina over VertiGIS Studio voor meer informatie.

Partnership Tensing en VertiGIS

Partnerships zorgen ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, dit hebben we in de praktijk al ervaren dankzij onze huidige partnerships met Esri en Safe Software. VertiGIS heeft een unieke plaats veroverd in de wereld van geografische informatiesystemen. Het is een onmisbaar stuk gereedschap geworden voor GIS consultants.

Vragen over de mogelijkheden van VertiGIS Studio? Neem dan gerust contact met mij op! 

TAGS: ESRI, VertiGIS

Meer weten over dit onderwerp?

Plan dan direct een vrijblijvende afspraak met onze specialist!