Tensing in de top 10 van beste Esri Consulting Companies wereldwijd

Tensing

Goed nieuws! Tensing is door het magazine CIO Applications uitgeroepen tot één van de top 10 Esri Consulting Companies 2020. Ofwel, we behoren tot de tien beste GIS consulting organisaties, wereldwijd!  We zijn bijzonder vereerd dat een vooraanstaand magazine onze expertise en services rondom het Esri platform opmerkt, erkent en zodanig hoog beoordeelt.

CIO Applications voert deze top 10 lijst om organisaties te helpen op het gebied van GIS, door hen te wijzen op de beste Esri providers. Met de groei van beschikbare spatial data groeit ook het aantal aanbieders van GIS specialisten. Door binnen dit groeiend aanbod de beste aanbieders aan te wijzen, wordt het voor organisaties die aan de slag willen met GIS een stuk transparanter waar zij het beste de benodigde kennis en capaciteit kunnen halen. Een mooi initiatief voor de GIS wereld en natuurlijk bijzonder gaaf dat Tensing hierin zo hoog scoort!

Naar aanleiding van deze top 10 notering heeft CIO Applications ons een interview afgenomen. Hierin leggen we uit wat ons hier heeft gebracht en blikken vooruit op de toekomst. Lees het volledige artikel hier: Tensing - Delivering State-of-the-Art Solutions based on ESRI ArcGIS

CIO Application magazine is een internationaal platform dat bedrijven wil stimuleren een stap vooruit te zetten en hen te begeleiden bij de inzet van de beste technologie. CIO Applications wil bedrijven helpen te kiezen voor dat wat het beste is om hun organisatie verder te doen ontwikkelen.

TAGS: ESRI, Consultancy

Meer weten over dit onderwerp?

Plan dan direct een vrijblijvende afspraak met onze specialist!