Tensing erkend als Microsoft Gold Partner

Thom Leeffers

Tensing is officieel erkend als Microsoft Gold Data Analytics Partner. We gaan voor goud op gebied van spatial data analytics en Microsoft Azure is daarin een onmisbare schakel! In deze blog beschrijf ik waarom we kiezen voor Azure en welke voordelen dit oplevert voor onze klanten.

Waarom wij Microsoft Gold Data Analytics Partner willen zijn

Geodata is dé bron voor waardecreatie door het genereren van inzichten. De technologieën om de maximale waarde uit geodata te halen evolueren snel. Daarom richt Tensing zich op Azure-technologie.

Microsoft is de voorloper op het gebied van analytics en cloud AI. Tensing heeft als organisatie jarenlange ervaring met Microsoft-producten. We draaien Esri- en FME software op Azure en we doen aan applicatieontwikkeling voor Microsoft-platformen. Deze focus heeft nu zijn vruchten afgeworpen. Microsoft erkent Tensing als Microsoft Gold Data Analytics-partner. Het is onze nieuwste mijlpaal om een gids te zijn voor organisaties in location intelligence.

Microsoft-Gold-Partner

De rol van ruimtelijke data wordt steeds belangrijker op het gebied van inzichten. Tensing onderkent dit en heeft haar vaardigheden en adviesdiensten uitgebreid met spatial analytics en spatial data science. Dit betekende ook dat we onze technologische mogelijkheden, die voornamelijk gebaseerd zijn op Esri- en FME-software, moesten heroverwegen. Hoewel deze twee softwareplatforms goede mogelijkheden bieden op het gebied van spatial analytics en spatial data science, gebruiken veel organisaties andere analytics- en data science-platforms omdat die meer generieke mogelijkheden bieden op het gebied van (niet-ruimtelijke) analytics en data science. Daarom wilden wij onze mogelijkheden meer in deze richting uitbreiden, waarbij het Azure platform onze voorkeur heeft vanwege onze ervaring met het platform.

Wat we tot nu toe hebben gedaan

We hebben onze mogelijkheden uitgebreid door meerdere mensen te certificeren tot Azure Data Science associate. Ook hebben we richting onze klanten het belang uitgelegd met blogs en webinars, zoals een blog over waarom ruimtelijke data belangrijk is in analytics en data science. En we bewezen dit met klantcases rond duurzaam waterbeheer en plaatsing van zonnepanelen.

De erkenning als Microsoft Gold Data Analytics partner is een belangrijke mijlpaal op de weg van het begeleiden van organisaties in ruimtelijke intelligentie. En we gaan op naar de volgende mijlpaal met analytics en data science in Snowflake op Azure. We gebruiken de nieuwste en beste technologie om waarde te creëren uit ruimtelijke gegevens. We evolueren dus naar meer generieke platformen, maar altijd met de focus op die ruimtelijke component. Want dat is wat we willen, ruimtelijke intelligentie verheffen. 

Maakt jouw organisatie gebruik van Microsoft platformen en wil je de rol van ruimtelijke data in jouw organisatie vergroten? Neem dan contact met ons op en laat ons je helpen om (meer) waarde uit je ruimtelijke data te halen!

C2A_Adviesgesprek_Wit_NL

Teaser: Blijf ons volgen, binnenkort presenteren we een Spatial Data Science leertraject om je eigen reis met Spatial Data Science te starten!

Meer weten over dit onderwerp?

Plan dan direct een vrijblijvende afspraak met onze specialist!