Kennisbank

Empowering spatial insights with FME in Snowflake (EN)

In deze sessie vertellen Ivo en Thom (beide dataspecialisten bij Tensing) en Arjan Hijstek (Senior System Engineer bij Snowflake) hoe we FME gebruiken om ruimtelijke processen van Snowflake en hun klanten te optimaliseren.

Snowflake biedt een cloud-native dataplatform voor dataopslag en analytics service. Het stelt zakelijke gebruikers zoals Pepsico en Allianz in staat om de kracht van de cloud te benutten, door gegevens op een centrale plaats op te slaan en bijna onbeperkte capaciteit te gebruiken voor data-engineering en analytics. Hierdoor ontstaan nieuwe inzichten die hen in staat stellen zich snel aan te passen aan de behoeften van hun klanten.

Tijdens deze sessie laten we u kennismaken met Snowflake en voegen we er ruimtelijke mogelijkheden aan toe door FME te gebruiken, waardoor ruimtelijke inzichten in Snowflake mogelijk worden.

Webinar-Snowflake-transparant

 

Meer weten over dit onderwerp?

Plan een sparringssessie met een van ons experts

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2021 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy