Tensing Managed Services
Haal alles uit jouw dataplatform - iedere dag weer!

Om het maximale uit jouw data te (blijven) halen, is het van belang dat systemen als ArcGIS en FME up-to-date blijven en altijd blijven functioneren zoals je wilt. Goed nieuws: Tensing ontzorgt jou volledig in het beheer en onderhoud van jouw platform. 

Vanuit onze Managed Services vormen onze specialisten jouw team voor monitoring en signalering, updates, onderhoud en adequaat incident management waar nodig. Zo kun je altijd vertrouwen op een optimaal presterend GIS- en dataplatform en kan jouw team zich focussen op dat wat ze het allerliefste doet – mooie dingen doen met data.  

Wie worden óók ontzorgd door Tensing?


Enkele voordelen op een rij

Onze Managed Services kennen veel voordelen. Zo geeft het rust en het vertrouwen dat jouw systemen te allen tijde optimaal presteren.  Hieronder enkele onderdelen van de Managed Services en de voordelen ervan op een rij:

Service Requests

24/7 toegang tot onze servicedesk voor troubleshooting of advies van één van onze gecertificeerde en ervaren specialisten.

Incident Management

Onverhoopt last van een storing? Ons incident managent-team helpt je binnen de afgesproken termijn om het issue op te lossen.

Change Management

Een complexe wijziging nodig? Wij bieden je een duidelijke analyse en oplossing. Desgewenst voeren we de wijziging voor je door.

Monitoring

Wij monitoren jouw platform prestaties. Wij signaleren waar nodig, maar adviseren je ook hoe jouw systemen optimaal draaien.

Up-to-date zonder zorgen

Nieuwe releases of beveiligingsupdates? Je hoort het van ons! Ook adviseren we hoe een upgrade het beste wordt uitgevoerd.

Service Management

Jouw toegewezen Service Manager zorgt voor maandelijkse rapportage en korte communicatielijnen. Deze specialist geeft ook inzicht of de huidige licentie samenstelling de meest efficiënte is voor je huidige of toekomstige situatie.

  • Service Requests

  • Incident Management

  • Change Management

  • Monitoring

  • Up-to-date zonder zorgen

  • Service Management

Hoe werkt het?

Wij werken niet met serviceniveaus: bij Tensing krijg je altijd de beste service die past bij de grootte van jouw dataomgeving. Het formaat wordt bepaald door factoren zoals het aantal server omgevingen, gebruikers en workspaces.

We starten met een intake waarbij de scope van de omgeving wordt bepaald en we inzoomen op jouw specifieke wensen en groeiambities. Vervolgens wijzen wij een ervaren service manager toe die zich gaat vastbijten in jouw situatie en omgeving en krijg je toegang tot onze 24/7 service desk. Vanaf dit punt start de dienstverlening en kun je vertrouwen op een optimaal werkend datasysteem. 

 Om je een beter beeld te geven bieden we hieronder een infographic en een webinar. 

Plan een adviesgesprek

Zijn onze Managed Services wellicht interessant voor jouw organisatie?
Laat het ons weten, dan plannen we op korte termijn een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek bekijken we of de dienstverlening past bij jouw situatie en zo ja, ik welke vorm.