Marijn Boveé

Solution Trainee

Hallo! Mijn naam is Marijn Bovée en ik ben in september 2020 bij Tensing begonnen als Solutions Trainee. Ik ben erg blij met deze kans die ik heb gekregen.

Studie
Momenteel studeer ik Geo Media & Design (GMD) aan de HAS Hogeschool in 's Hertogenbosch waar ik deel uitmaak van de opleidingscommissie. Tijdens mijn tijd bij GMD heb ik mijn passie gevonden in het vertalen van geospatiale gegevens naar gebruikersgerichte informatieproducten met behulp van ETL en GIS. Mijn laatste stage was bij de Geologische Dienst Nederland, waar ik een workflow ontwikkelde voor het maken van 3D-modellen van geologische lakprofielen met behulp van fotogrammetrie. Voordat ik mijn nieuwe liefde in geospatiale data ontdekte, gaf ik aardrijkskunde als leraar in opleiding.

Muziek 
Ik speel graag saxofoon en klarinet. Elke week reis ik naar Amsterdam om tenorsaxofoon te spelen in de nieuw opgerichte Amsterdamse Studenten Bigband. Twee jaar geleden ben ik ook begonnen met het schrijven van muziek voor brassbands. Muziek schrijven en arrangeren is als een puzzel waarbij theorie en muzikaliteit in perfecte harmonie samenkomen!

Waarom Tensing?
Met de expertise van de consultants van Tensing weet ik dat ik op de perfecte plek ben om zoveel mogelijk over FME en ArcGIS te leren. Ik denk niet dat er een andere plaats in het land is waar ik meer best practices kan leren dan hier.

Wat mij het meest opvalt is de passie en het enthousiasme van het Tensing-team. Iedereen deelt graag ideeën en verhalen over hun projecten. Het is een heel warm welkom.

Marijn

Marijn Boveé

MBovee@tensing.com

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2021 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy