Janice van Slooten

Customer Experience Specialist

Mijn naam is Janice en ik werk sinds december 2023 bij Avineon | Tensing als Customer Experience Specialist.

Carrière
Voordat ik bij Avineon | Tensing ging werken, studeerde ik Game Architecture and Design aan de BUAS en Media Design aan het Nova College. Bij mijn game studie heb ik veel geleerd over 3D modelleren en het creëren van omgevingen voor videogames. Voor mijn studie Mediavormgeving leerde ik hoe ik graphics en websites moest maken (vanaf nul en met behulp van CMS).
 
Vrije tijd
Ik woon momenteel in Haarlem, vlakbij Amsterdam. In mijn vrije tijd speel ik graag videogames, mix ik techno, maak ik graphics en teken ik. Ik verzamel graag vinyl en praat graag over muziek! Tijdens mijn woon-werkverkeer naar kantoor vind je me sudoku's oplossen of een goed boek lezen.
 
Waarom Tensing?
Ik heb altijd graag met internationale mensen gewerkt en de kans krijgen om deels voor de Verenigde Staten te werken leek me een geweldige kans. Tijdens mijn eerste weken merkte ik dat iedereen gepassioneerd was over GIS/FME en dat inspireerde me en maakte me nieuwsgierig. Ik hoop meer te kunnen leren over GIS en FME!

"Blijf bang, maar doe het toch. Wat belangrijk is, is de actie. Je hoeft niet te wachten om zelfverzekerd te zijn. Doe het gewoon en uiteindelijk zal het zelfvertrouwen volgen."