VertiGIS Studio
Verleg de grenzen van jouw ArcGIS applicaties

Als gecertificeerd partner biedt Tensing je de kracht van VertiGIS Studio. Dit platform biedt een uitgebreide verzameling tools, ontworpen om de mogelijkheden van Esri ArcGIS te uit te breiden.

Maak gebruik van de geavanceerde ruimtelijke management instrumenten van VertiGIS Studio om datasets te visualiseren, maar ook om ingewikkelde mapping toepassingen te bouwen en je ruimtelijke data optimaal te benutten.
  Benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan vrijblijvend een afspraak
en ontdek hoe wij met VertiGIS jouw data ecosysteem kunnen verrijken!

VertiGIS Studio Web

VertiGIS Studio Web

Voeg de driedimensionale en tweedimensionale functionaliteiten van Esri's 4.x JavaScript API samen om geavanceerde toepassingen te maken.

AC-1

VertiGIS Studio Access Control

VertiGIS Studio Access Control is speciaal ontworpen om nog verder te gaan dan het permissiemanagement voor toegang die ArcGIS Server biedt.

ArcGIS-Hub

Toegankelijk voor iedereen

VertiGIS Studio Web voldoet aan de normen van het World Wide Web Consortium (W3C) en aan de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG).

VertiGIS-Studio-Reporting-2

VertiGIS Studio Reporting

Deel essentiële inzichten met jouw stakeholders via rapporten die tot in de kleinste details aanpasbaar zijn naar jouw voorkeuren.

VertiGIS-Studio-Workflow

VertiGIS Studio Workflow

Gebruik kant-en-klare activiteiten om complexe bedrijfsprocessen te stroomlijnen en taken te automatiseren met eenvoudige interacties.

VertiGIS-Studio-Printing

VertiGIS Studio Printing

Stel templates op naar jouw specifieke behoeften en genereer hoogwaardige afdrukken met een hoge resolutie in alle formaten.

 

Wil je alles uit ArcGIS halen met VertiGIS?

Plan dan direct een vrijblijvende afspraak met onze specialist!