ArcGIS Pro

ArcGIS Pro is én blijft de meest krachtige software voor geavanceerde GIS-analyses. In de cloud werken is al jaren lang in opkomst in de wereld van geografische informatiesystemen. Vanuit Tensing staan we volledig achter deze ontwikkeling. Maar: met ArcGIS Pro leg je wat ons betreft nog steeds de basis voor de meest complexe GIS-processen in je organisatie.

Bijna alles is mogelijk in ArcGIS Pro. De functionaliteit zijn zo uitgebreid dat zelfs een ervaren GIS-professional verrast kan worden door bestaande, maar onbekende, mogelijkheden. Om die reden zorgen we er bij Tensing voor dat al onze consultants Esri gecertificeerd zijn en blijven. Zodat we voor onze klanten het maximale kunnen halen uit ArcGIS-software, de -extensies en -apps.

Hulp nodig om alles uit ArcGIS Pro te halen? Als Esri Gold Partner helpen we je daar graag bij! Plan hieronder direct een afspraak om in gesprek te gaan over de mogelijkheden!

PLAN ADVIESGESPREK

Ga voor 3D met ArcGIS Pro

De vraag naar 3D Analyses op basis van 3D visualisaties neemt toe. ArcGIS Pro is hier bij uitstek het meest geschikte softwarepakket voor. De derde dimensie speelt een grote rol bij analyses op gebied van duurzaamheid en de energietransitie. De inval van zon en schaduw is, bijvoorbeeld, eenvoudiger te analyseren met behulp van een 3d visualisatie. Ook bij analyses waarbij het visuele aspect een grote speelt is de 3d analyse de beste keuze. De invloed van de plaatsing van een windmolen of een gebouw op de omgeving bijvoorbeeld.

3d visualisatie van een flatgebouw dat vanuit duurzaam oogpunt begroeid is, met daarnaast een kop koffie en fysieke meetinstrumenten

Vanuit Tensing ondersteunen we onze klanten graag bij het opzetten van complexe analyses. Onze gecertificeerde GIS-consultants kennen de mogelijkheden van ArcGIS Pro uitzonderlijk goed. Zo goed dat ze zelfs ervaren GIS-analisten kunnen helpen om een analyse nóg beter te maken.

Haal maximale waarde uit open databronnen

Een zoektocht naar aanvullende bronnen kan een enorme verrijking bieden voor je huidige data. ArcGIS Pro biedt veel ondersteuning bij het combineren van open en gesloten databronnen. De Living Atlas biedt bijvoorbeeld een rijke collectie aan bruikbare data. Maar er zijn nog veel meer organisaties die op hun eigen kanalen waardevolle inzichten aanbieden.

Voorkom dat je het GIS-wiel opnieuw uitvindt en zoek naar relevante bronnen om te gebruiken voor je GIS-analyse. Hulp nodig om maximale waarde uit je in- en externe databronnen te halen? Onze GIS-consultant ondersteunen je graag!

Combineer de mogelijkheden van Esri apps

Het totale ArcGIS-aanbod bestaat uit meer dan honderd extenties, apps en softwareproducten. Het aantal mogelijkheden is zo groot dat er met zekerheid functionaliteiten zijn die relevant zijn voor jouw organisatie, die je niet kent. 

Twee ingenieurs staan in veld met windmolens terwijl ze een drone besturing

De GIS Consultants van Tensing denken graag met je mee over de inzet van ArcGIS-tools die jouw GIS-processen kunnen verbeteren. Voor het GIS-team op kantoor en voor medewerkers die op straat een kaartoplossing gebruiken. Maar ook voor interne stakeholders zonder GIS-achtergrond die in hun dagelijkse werk wel sterk afhankelijk zijn van locatiedata.

ESRI Gold Partner

Tensing is een ESRI Gold Partner en heeft de afgelopen jaren projecten afgerond bij verschillende organisaties. In onze kennisbank vind je best practices van Tensing!

Ook interessant voor jou!

Wil je alles uit ArcGIS Pro halen?

Plan dan direct een vrijblijvende afspraak met onze specialist!

Deze organisaties zijn klant bij Tensing