Anne Jop de Jong

FME Technology Specialist

Sinds 1 mei ben ik werkzaam bij Tensing als FME Specialist.

Na mijn studie Sociale Geografie en Planologie aan de Universiteit Utrecht wilde ik mij verder verdiepen in GIS, daarom heb ik voor de Geographic Information Management and Application (GIMA)master gekozen.

In mijn loopbaan heb ik altijd in met Geo-ICT gewerkt en raakte ik bekend met FME, dit vind ik een erg goede en toegankelijke tool om (geo)data in te bewerken en integreren, en zo informatie te delen voor verschillende doelen op verschillende platformen.

Wat mij aanspreekt bij Tensing is dat de focus ligt op FME en ArcGIS, er een duidelijke visie is om samen met deze producten oplossingen aan te bieden voor onze klanten op het gebied van ruimtelijke data. Deze duidelijke focus, het team en uitdagende werkzaamheden waarbij ook veel oog is voor persoonlijke ontwikkeling hebben mijn keuze voor Tensing bepaald.

Verder woon ik in Utrecht en naast werk ben ik bezig met sporten, ik doe aan CrossFit en hardlopen, daarnaast werk ik ook graag in de tuin en bezoek ik ook graag samen met mijn vrouw een museum.

Wat mij aanspreekt bij Tensing is dat de focus ligt op FME en ArcGIS, er een duidelijke visie is om samen met deze producten oplossingen aan te bieden voor onze klanten op het gebied van ruimtelijke data.

202006050008 Anne Jop

Anne Jop de Jong

AJdejong@tensing.com