Anne-Liet Stroband

Employee Experience Manager

Ik ben Anne-Liet en werk sinds 1 februari 2023 bij Tensing als Employee Experience Manager.

Carrière
Na mijn studie in Utrecht wist ik één ding zeker: ik wil met mensen werken én ik wil dingen goed regelen. Ik hou van de puntjes op de i, net dat stapje extra zetten en persoonlijke aandacht. Zodoende kwam ik al snel in de wereld van arbeidsbemiddeling terecht. Met klanten en collega's in gesprek gaan om samen iets moois neer te zetten. De afgelopen jaren heb ik onder andere ervaring opgedaan met het aansturen, ontwikkelen en verbeteren van diverse teams en bedrijfsprocessen, onder andere op het gebied van recruitment, talentontwikkeling en het maken van de match tussen talent en opdrachtgever. 

Vrije tijd
Ik woon samen met Marten en zoontjes Gijs en Daan in Amersfoort. Ik kan erg fanatiek zijn, zeker als ik uitgedaagd wordt. Voorheen stond ik vaak op het hockeyveld en tegenwoordig op de tennisbaan. Ook heb ik recent een nieuwe racefiets gekocht die ik (als de zon weer wat meer gaat schijnen) heel graag uit de schuur pak. Maar wat mij misschien nog wel het meest kenmerkt is dat ik hou van gezelligheid en mensen om me heen. Met een lekkere bak koffie of een ander drankje ga ik graag het gesprek aan.. wie weet binnenkort ook met jou!

Waarom Tensing?
Feiten, cijfers, data.. het is allemaal erg belangrijk en geeft ons veel inzichten. Echter voor mij speelt gevoel ook een grote rol. En al vanaf het eerste contact met Tensing loop ik al met een grote lach op mijn gezicht, wat voelt deze club warm en betrokken. Met een duidelijk doel voor ogen werkt iedereen bij Tensing aan de weg! Ik ben trots dat ik hier onderdeel van uit mag maken. Hard werken, mooie meters maken, plezier hebben en samen succesvol zijn.

Elke ervaring doet je groeien! Je kunt misschien niet elke situatie en de uitkomst ervan controleren, maar je kunt wel je houding controleren en hoe je ermee omgaat.

Anne-Liet-Stroband

Anne-Liet Stroband

alstroband@tensing.com