Anouk Snoeren

Marketing Specialist

Mijn naam is Anouk Snoeren. Ik ben sinds september 2020 gestart bij Tensing als Marketing Specialist.

Carrière 
Na mijn Marketing studie ben ik in 2017 gestart als Marketing- en communicatiespecialist bij Plameco plafonds in Zaltbommel. In deze periode heb ik mijn passie voor branding ontdekt en een aantal certificaten behaald op het gebied van corporate identity. Vraagstukken als: “Hoe/waar kunnen we de klant bereiken en hoe kunnen we andere doelgroepen aanspreken?” waren de rode draad binnen mijn functie bij Plameco. De combinatie van strategische plannen opstellen en het designen van communicatiemiddelen zorgen ervoor dat ik iedere dag met een voldaan gevoel naar huis ga.

Vrije tijd
Creativiteit zoek ik niet alleen in mijn werk, maar ook privé. Ik ontwerp graag huisstijlen voor lokale ondernemingen, bruiloften en evenementen. Ook hierbij kan ik mijn passie voor branding in kwijt. Daarnaast heb ik sinds een paar maanden ontdekt dat sporten écht verslavend kan zijn. Doelen stellen en mezelf uitdagen zorgen ervoor dat ik bijna dagelijks in de sportschool of thuis bezig ben. Voor een spelletjesavond met vrienden of een goede Disney film ben ik ook altijd in!

Waarom Tensing?
Tensing kwam bij mij direct over als een professionele en betrokken organisatie. Een organisatie dat het beste uit iedere werknemer wil halen en ook het beste met iedere werknemer voor heeft. Mezelf in mijn vakgebied en op persoonlijk gebied blijven ontwikkelen vind ik erg belangrijk en Tensing vind dat gelukkig ook! Ik kijk uit naar een mooie, leerzame en gezellige tijd bij Tensing.

 

Een organisatie gericht op kwaliteit, service en ontwikkeling.

Anouk Snoeren

Anouk Snoeren

Asnoeren@tensing.com

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2021 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy