Anouk Snoeren

Customer Experience Specialist

Hoi! Mijn naam is Anouk Snoeren en ik maak sinds september 2020 deel uit van het Tensing team. 

Carrière
Nadat ik mijn Marketing studie heb afgerond,  ben ik als Marketing & Communicatie specialist  aan de slag gegaan bij Plameco Plafonds in Zaltbommel. Tijdens deze periode heb ik mijn passie voor branding ontdekt en heb ik hier een aantal certificeringen voor behaald. Na 4 jaar was het tijd voor de volgende stap en kwam ik bij Tensing terecht.

Vrije tijd
Creativiteit zoek ik niet alleen in mijn werk, maar ook in mijn dagelijks leven. Ik ontwerp met veel plezier logo's/huisstijlen voor lokale bedrijven, bruiloften en evenementen. Daarnaast ben ik regelmatig in de sportschool te vinden, is Netflix mijn beste vriend, ga ik graag dagjes uit en maak je me altijd blij met een Disney film. 

Waarom Tensing?

Tensing kwam op mij meteen over als een vooruitstrevende organisatie met een open cultuur. Iedere collega heeft zijn/haar kwaliteiten, maar als team wordt er hard gewerkt om Tensing te laten groeien. 

Bij Tensing kun je jezelf ook continue blijven ontwikkelen en dit wordt dan ook erg gestimuleerd. Al met al: een organisatie waar ik mezelf voor lange tijd zie werken!

 

The future depends on what you do today.

Anouk Snoeren

Anouk Snoeren

Asnoeren@tensing.com

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy