Anouska Jaspersen

Young Professional

Hoi, ik ben Anouska, en ik werk sinds april 2023 als Young Professional bij Tensing.

Carrière
Ik heb de bachelor Sociale Georgrafie en Planologie gedaan aan de Universiteit Utrecht. Hier ontdekte ik de GIS wereld, waar ik graag in verder wilde. De Erasmus Mundus master Cartografie in Duitsland en Oostenrijk combineerde perfect mijn interesses in kaarten, GIS en grafische vormgeving. Na mijn master heb ik nog een tijdje bij defensie gewerkt en nu hoop ik mijn GIS vaardigheden verder te ontwikkelen binnen Tensing.

Vrije tijd
Als kind woonde ik op de Veluwe, maar tijdens mijn studie heb ik redelijk de wereld rondgezworven en daarna in mijn zelfgebouwde campervan rongereisd. Ik ben graag buiten in de natuur, het liefst in de bergen, en anders vind ik het leuk om een DIY project op te pakken in mijn vrije tijd. Als ik er niet op uit ben met mijn camper in het weekend, dan ben ik ook vaak in de boulderhal te vinden.

Waarom Tensing
Het Young Professional Programma van Tensing sprak mij erg aan omdat we veel ruimte krijgen om verder te leren en uit te vinden welke richting we op willen. De opdrachten zijn interessant en uitdagend, en er zijn veel verschillende mogelijkheden. Daarnaast is de gezellige open sfeer op kantoor natuurlijk ook erg belangrijk!

Anouska-Jaspersen-hobby

Anouska Jaspersen

ajaspersen@tensing.com