Bomi Lee

Esri Technology Specialist

Hallo, mijn naam is Bomi Lee. Ik werk sinds februari 2023 bij Tensing. Mijn rol is Esri technologie specialist.

Carrière
Ik heb geografie gestudeerd in Korea. Na mijn studie kreeg ik mijn eerste GIS baan en heb ik 4 jaar gewerkt. Na mijn verhuizing naar Nederland kon ik mijn carrière voortzetten als GIS Specialist. Ik heb 5 jaar gewerkt bij GIS Specialisten | The People Group. Ik heb gewerkt aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Mijn favoriete project is het maken van 3d kaarten voor gemeente Meerinzicht. Daar heb ik veel kennis en relevante vaardigheden opgedaan.

Vrije tijd
Ik woon in Utrecht met mijn Nederlandse man, een hond en twee katten. Ik hou van films kijken, gamen, hardlopen, zwemmen en boulderen. Ook reis ik graag door verschillende plaatsen.

Waarom Tensing?
In 2018 had ik een gesprek met Tensing. Hoewel ik het aanbod niet kreeg, had ik een zeer goede indruk van Tensing. Ik kon zien dat tensing medewerkers goed behandelt. Na 5 jaar werktijd bij mijn vorige baan nam Madelon via Linkedin contact met mij op en ik was blij dat ik een aanbod kreeg. Ik kijk uit naar de nieuwe uitdagingen en meer groeien bij Tensing.

"Wees dankbaar voor wat je al hebt terwijl je je doelen nastreeft. Als je niet dankbaar bent voor wat je al hebt, waarom denk je dan dat je blij zou zijn met meer." - Roy T. Bennett, The Light in the Heartions dat maakt je een goed mens, niet verlangen." - Matthew Quick, The Silver Linings Playbook