Boudewijn Janssen

Young Professional

Hoi, Ik ben Boudewijn, 27 jaar en werk sinds 1 juni 2023 met veel plezier bij Tensing als Young Professional. 

Carrière 
Ik heb de bachelor Aardwetenschappen gevolgd aan de Universiteit Utrecht, waar ik na lang zoeken in aanraking kwam met GIS en daar een wereld voor me open ging. In mijn thesis heb ik met drie luchtfoto's en hoogtekaarten de drempelwaarde voor vegetatieherstel na een puinstroom onderzocht in de Alpen. Daarna ben ik eigenlijk direct doorgestroomd naar Tensing.

Vrije tijd
Ik ben geboren in Rotterdam, getogen in Breda en woon samen met een huisgenoot in Utrecht. Daar zing ik wekelijks in een klassiek koor en zit ik bij de rugby. Hiernaast doe ik, als de tijd het toelaat, aan krachttraining, ski ik graag in de winter en ga graag kamperen en hiken in de natuur vanuit een kamperbusje samen met mijn vriend. In de avonden ben ik ook te porren voor een bordspelletje, games of andere gezelligheid.

Waarom Tensing?
Door een teamlid van de rugby werd ik bij Tensing geïntroduceerd en was meteen getrokken door de positieve sfeer en collegialiteit. Daarbij heeft Tensing uiteraard een focus op GIS wat me erg aansprak. Ook motiveren ze je om door te groeien en geven daar ook de tools voor.Liever iemand die hard vals zingt, dan iemand die helemaal niet zingt

Boudewijn-Janssen

Boudewijn Janssen

bjanssen@tensing.com