Bryan Burgemeestre

FME Technology Specialist

Mijn naam is Bryan Burgemeestre en ik ben op 1 augustus 2021 bij Tensing begonnen.

Carrière
De studie die ik gevolgd heb, is Geodesie aan de Hogeschool Utrecht. Inmiddels heb ik bijna 14 jaar ervaring binnen het GIS werkveld. Ik ben bij een waterschap in aanraking gekomen met Esri. Door de jaren heen heb ik mijn vaardigheden in desktop, databases, mobile- en web GIS verder ontwikkeld. 

Ik wilde een nieuwe uitdaging en wilde werken met andere GIS applicaties zoals Geoserver, QGIS en PostGIS. Dus stapte ik over naar een lokale overheid waar ik de kans kreeg om met deze applicaties en verschillende data te werken. Ik deed het totale GIS platform van mobiel GIS tot web GIS en alles wat nodig was om het platform operationeel te houden. Ik miste een aantal mogelijkheden om GIS-analyses te doen en verhuisde daarom naar een Veiligheidsregio.

Bij de Veiligheidsregio mocht ik FME introduceren en implementeren in de organisatie. Ik werkte aan geautomatiseerde analyses, dataflows en mutatiemeldingen. Ook heb ik gewerkt met QGIS, PostGIS, Geoserver, mobile- en web GIS.

Vrije tijd
Ik woon in Heiloo met mijn vriendin Michelle en onze Yorkshire Terriër Fenna. We wandelen graag in Heiloo of aan de kust in Egmond. We wonen in een hele groene omgeving. Ik hou van films, videospelletjes en series. Ook ben ik graag creatief bezig. Zoals glas in lood maken en koken. Ik pas ook oude videogame systemen aan om de prestaties, output of gewoon het moderniseren in het algemeen te verbeteren.
Voor lichaamsbeweging ben ik het afgelopen anderhalf jaar meer lichaamsgewicht oefeningen gaan doen. Ik heb fitnessringen thuis. Het is makkelijk op te pakken, de ringen nemen weinig ruimte in beslag en je traint je lichaam op een natuurlijke manier. Ik doe ook wat lichte fitnessoefeningen.

Ik reis graag naar verschillende landen. Italië en Engeland zijn mijn favoriete bestemmingen, maar ik heb nog heel wat plaatsen op mijn verlanglijstje staan.

Waarom Tensing?
Ik heb de afgelopen vier jaar vrijwel alleen gewerkt. Ik begon GIS collega's te missen. Tensing heeft veel GIS-specialisten in dienst en gelooft ook in het professionaliseren van haar medewerkers. De warme ontvangst bij Tensing en de visie die ze hebben, hebben mij echt gegrepen om bij Tensing aan de slag te gaan.

 

GIS levert om mensen in organisaties te helpen de informatie te krijgen die nodig is om beslissingen te nemen.

Bryan-Burgemeestre

Bryan Burgemeestre

bburgemeestre@tensing.com