Casper Span

Esri Technology Developer

Mijn naam is Casper Span, Consultant en Developer bij Tensing GIS. Ik ben sinds eind 2015 primair werkzaam binnen het domein Openbare Orde en Veiligheid. Mijn persoonlijke focus ligt op de techniek achter een GIS, met name het simplificeren ervan. Ik richt mij op het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten op het Esri platform en het implementeren hiervan. Ik wil hiermee het werk van anderen vereenvoudigen of überhaupt mogelijk maken.

Carrière

Aan de Haagsche Hogeschool heb ik mijn HBO studie Informatica afgerond in 2006. (BSc. ICT) Kort hierna kwam ik binnen het overheidsdomein met geografie in aanraking, wat ik niet meer los heb gelaten. Ik heb als GIS Software Engineer gewerkt bij Roxit (Fusie van Syncera IT Solutions en ECS en later Dezta), met o.a. Javascript, C# .NET en HTML, zowel met Esri als OGC. Ik ben vooral werkzaam geweest met software voor de omgevingswet en bodemsaneringen en heb er veel te maken gehad met diverse openbare bronnen, zoals BAG.

Alle variabelen bekijken, de zoektocht naar perfectie

Ik heb in de jaren een passie ontwikkeld voor de smaak van koffie en de diverse manieren van bereiden. Er zijn zo veel variabelen waarmee je de smaak en de beleving kan aanpassen. Net als bij Tensing, altijd op zoek naar de perfecte oplossing.

Expertise binnen Tensing

Tensing is een dynamisch bedrijf wat bruist van kennis. Er is een hoog teamgevoel aanwezig en iedereen deelt zijn of haar kennis graag met anderen. Het team werkt hard om zichzelf en de omgeving steeds te verbeteren en dat werkt zeer aanstekelijk.

Esri Certified Professional
Microsoft Certified Professional
Professional Scrum Master

Mijn persoonlijke focus ligt op de techniek achter een GIS, met name het simplificeren ervan.

Casper Span

Casper Span

CSpan@tensing.com

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy