Charelle Grootenboer

Employee Experience Specialist

Mijn naam is Charelle Grootenboer en per 10 oktober 2023 ben ik werkzaam bij Tensing als Employee Experience Specialist.

Carrière
Mijn achtergrond ligt in de facilitaire dienstverlening. Ik heb namelijk Facility Management gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens mijn studie ben ik werkzaam geweest als Office Manager en heb ik mijn passie voor organiseren en regelen ontdekt. Na mijn studie ben ik 2,5 jaar werkzaam geweest voor een detacheringsbureau, waarbij ik verantwoordelijk was voor office management en de onboarding, de ontwikkeling en de verbinding van de trainees. In deze rol leerde ik het belang van inhoudelijke, maar ook van persoonlijke ontwikkeling kennen. Daarom was mijn vervolgstap bij een trainingsinstituut als trainingscoördinator. Hier was ik niet alleen verantwoordelijk voor het trainingsprogramma, maar ook voor de training die wij op maat maakten voor onze leden. Hierbij ging ik in gesprek, haalde ik de behoeftes op en maakte ik een op maatgemaakt programma. Ik heb hierdoor de training- en opleidingsmarkt leren kennen, waardoor ik weet wat er aan beide kanten van belang is en waar de toegevoegde waarde ligt op het gebied van opleiden en ontwikkelen. De rol als Employee Experience Specialist bij Tensing is voor mij een mooie combinatie van mijn werkervaring, waarbij ik een bijdrage mag leveren aan de ontwikkeling en het behoud van onze consultants.

Vrije tijd
Sinds vorig jaar woon ik samen met mijn vriend in Amsterdam. Oorspronkelijk kom ik uit een klein dorpje genaamd Zevenhuizen. Het bruisende Amsterdam heeft veel te bieden, waardoor ik geregeld op mijn fiets de stad aan het ontdekken ben. Zo vind ik het leuk om de vintage winkels te bezoeken, een drankje of koffietje te doen op het terras of een van de vele feestjes te bezoeken. Ook kun je mij in mijn vrije tijd zien op de padelbaan of in de sportschool, omdat ik met sporten mijn energie kwijt kan en het helpt bij het leegmaken van mijn hoofd.

Waarom Tensing?
Kwaliteit heb ik hoog in het vaandel staan. Ook vind ik het belangrijk om te luisteren naar een ander en te bekijken waar de behoeftes liggen. Dat is ook wat ik ervaar bij Tensing. Tensing is er voor haar medewerkers, maar luistert ook naar waar het beter kan en zijn wij continu aan het verbeteren. Ook ben ik een echte mensen-mens en ben ik graag in contact met mijn collega's. En de collega's bij Tensing geven je meteen een warm welkom! De deur staat altijd open voor vragen en is er naast hard werken ook ruimte voor gezelligheid of een potje tafelvoetbal.

Things always gets harder right before the level-up. Remember that!

Charelle-Grootenboer-hobby

Charelle Grootenboer

cgrootenboer@tensing.com