Christian Booms

Young Professional

Hoi, ik ben Christian en ik ben sinds september ’23 werkzaam bij Tensing als Young Professional.

Carrière
Ik ben in 2016 begonnen aan de bachelor Sociale Geografie en Planologie (SGPL) aan de Universiteit Utrecht. Daar heb ik voor het eerst kennis gemaakt met GIS, iets wat mij gelijk aansprak. Aansluitend heb ik daarom de master Geographical Information Management and Applications (GIMA) gevolgd. Mijn stage heb ik gelopen bij Esri Nederland, waar ik mij bezig heb gehouden met het onderwerp Digital Twins.

Vrije tijd
Ik ben woonachtig in Houten. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan fiets-, hardloop- en wandeltochten door het Nederlandse landschap, het lezen van boeken en reizen met vrienden.

Waarom Tensing?
Tensing is een plek waar ik mij verder hoop te mogen ontwikkelen op technisch, professioneel en persoonlijk vlak. Wanneer je hier rondloopt, merk je dat er veel kennis en ervaring met GIS projecten in de organisatie zit. Collega’s vinden het leuk om hun ervaringen met je te delen en er heerst een open, gezellige sfeer, iets wat mij ook aanspreekt.

Ik word gemotiveerd door de gedachte dat GIS kan helpen bij het verkrijgen en verspreiden van ruimtelijke inzichten die kunnen bijdragen aan een fijnere leefomgeving.

Christian Booms

Christian Booms

cbooms@tensing.com