Claudia van de Zande

Young Professional

Mijn naam is Claudia. Ik werk sinds april 2024 als Young Professional GIS bij Tensing.
 

Carrière
Ik heb mijn bachelor Food Technlogy in Wageningen gedaan. Tijdens mijn minor Duurzame Landbouw en Consumptie ontdekte ik dat ik me meer wilde richten op interacties met en processen in het milieu en daarom besloot ik een Master te doen in Duurzame Ontwikkeling met als specialisatie Milieuverandering en Ecosystemen. Ik gebruikte GIS voor het eerst voor een project over het in kaart brengen van overstromingsgevoeligheid, waardoor ik erg enthousiast werd over het gebruik van GIS en besloot om verder te gaan in deze richting van mijn keuzevakken en afstudeeronderwerp. Na mijn afstuderen wist ik dat ik meer wilde doen op het gebied van GIS, maar ik had het gevoel dat ik meer ervaring kon gebruiken voordat ik het werkveld zou betreden. Dit deed me besluiten om een extra stage te lopen bij een klein milieuadviesbureau 'Cambisol' waar ik veel kennis heb opgedaan over GIS en op vele andere vlakken.

Vrije tijd
Ik ben opgegroeid op een akkerbouwbedrijf in Anna Paulowna (Noord-Holland). Ik ben altijd graag buiten bezig geweest door bijvoorbeeld mijn vader te helpen op het land of in de tuin te zijn met mijn moeder. Ik heb het geluk dat ik ook een oudere zus, een jonger broertje en hele lieve opa en oma heb waar ik graag tijd mee doorbreng. In mijn vrije tijd doe ik graag verschillende sporten zoals kunstschaatsen, hardlopen, yoga of fitness. Ik vind het ook leuk om nieuwe plaatsen te ontdekken door te reizen, op reis te gaan of lange wandelingen te maken.

Waarom Tensing?
Tijdens mijn masterstudie heb ik een GIS-carrièredag bijgewoond om mijn opties in het GIS-werkveld te verkennen. Een aantal collega's van Tensing presenteerden zich op deze dag en gaven een erg goede en vriendelijke indruk die me is bijgebleven tot na mijn afstuderen. Toen ik eenmaal mijn stage had afgerond en op zoek ging naar een baan, wilde ik graag een functie waarin ik praktische werkervaring kon opdoen terwijl ik toch actief nieuwe vaardigheden kon leren en de optie om bij Tensing te werken leek me hier perfect bij passen.

Be happy with what you have, while working for what you want

Claudia-van-de-Zande-hobby

Claudia van de Zande

cvandezande@avineon-tensing.com