Daan Pistorius

Young Professional

Hey, mijn naam is Daan, geboren in 1997, en ik ben gestart als stagiair bij Tensing in September 2021.

Studie
Momenteel ben ik bezig met mijn GIS-Master aan Wageningen University. Voor mijn Master heb ik een Bos & Natuurbeheer gestudeerd. Tijdens de Bachelor kregen we een introductie ArcGIS. Het aspect om data te manipuleren en te presenteren vond ik erg leuk. Dit gaf aanleiding om dieper in de wereld van GIS en data-science te duiken. Een logisch vervolg was de GIS master, waarvan ik het laatste deel bij Tensing mag gaan afronden.

Interesses
In mijn vrije ben ik graag actief bezig. Alles is leuk! Maar ik ben vooral bezig met hardlopen. Dat doe ik met baantraining op de atletiekbaan en duurloopjes in het bos. Daarnaast voetbal, wielren en mountainbike ik soms.

Waarom Tensing?
Ik heb Tensing aangeschreven als stageadres omdat ik graag, als student, een inkijkje in een middel groot tot groot consultancy bedrijf wilde. Tot nu toe ben ik blij verrast. Ondanks dat de consultants veelal bij verschillende bedrijven op verschillende locaties werken, wordt er tijd in het Team gestoken. Daarnaast geeft Tensing de mogelijkheid om jezelf door te blijven ontwikkelen.

Meedoen is belangrijker dan winnen, maar winnen is wel erg leuk.

Daan-Pistorius

Daan Pistorius

dpistorius@tensing.com