Dennis Vedder

Business Director

Aangenaam, mijn naam is Dennis Vedder. Sinds 1 januari 2019 ben ik in dienst bij Tensing als Business Director.

Carrière
Inmiddels help ik ruim 10 jaar organisaties met het oplossen van bedrijfsuitdagingen door het inzetten van technologie. Ik haal veel energie uit die gesprekken waar we de vraag achter de initiële vraag weten te achterhalen om zo met echt waardevolle oplossingen te kunnen komen. Voordat ik mij begaf binnen de GIS wereld heb ik geadviseerd op het gebied van procesautomatisering m.b.v. bedrijfssoftware en op het gebied van Business Intelligence waar data wordt ingezet t.b.v. betere (bedrijfs)inzichten, beslissingen en resultaten.

Vrije tijd
In mijn vrije tijd geniet ik van de vier favoriete vrouwen in mijn leven: mijn vrouw en drie prachtige dochters. Een lekker druk gezin met twee werkende ouders en schoolgaande kinderen. Ik haal ook veel plezier uit sport. Mijn eerste sportieve passie is krachttraining. Heel systematisch stap voor stap de grenzen verleggen is wat ik er bijzonder leuk aan vind. Om ook conditioneel op pijl te blijven ga ik regelmatig een stukje hardlopen of spring ik zo nu en dan op de racefiets.

Tensing
Toen ik met Tensing in aanraking kwam was het vooral de positieve energie die indruk maakte. Een fantastische verzameling professionals die geen GIS uitdaging uit de weg gaan. Een mix van jonge ongelooflijk slimme mensen tot doorgewinterde kennisleiders waar ik me trots bij heb aangesloten. Uiteraard is technologie als ArcGIS en FME belangrijk maar het zijn echt de mensen waarmee we het verschil maken in de markt.      

Een opdracht is pas een goede opdracht wanneer deze door alle betrokken partijen als een win wordt bestempeld en daarmee de basis vormt voor een langdurige en wederkerige relatie.

Dennis Vedder

Dennis Vedder

Dvedder@tensing.com