Eva Overgaag

Delivery Lead

Hallo, mijn naam is Eva, en ik werk sinds 1 september (2021) bij Tensing gestart als Young Professional. Inmiddels heb ik mezelf ontwikkeld naar de rol van Delivery Lead.

Studie
Ik heb een bachelor in Human Geography en een master in Urban Geography, maar ik was vooral geïnteresseerd in GIS. Daarom heb ik als onderdeel van mijn bachelor een minor GIS gevolgd. Tijdens mijn stage bij de gemeente Amsterdam voor mijn afstudeerproject in de laatste maanden van mijn masteropleiding leerde ik nog meer over GIS.

Vrije tijd
Ik ben opgegroeid met twee broers in Rotterdam, maar woon nu met twee vrienden in Amsterdam. Veel van mijn vrienden wonen in Amsterdam, wat het makkelijk maakt om na het werk of in het weekend met ze af te spreken. Koken is een van mijn interesses, en ik geniet ervan om voor mijn vrienden te koken onder het genot van een goed glas wijn.

Waarom Tensing?
De gedrevenheid en energie van Tensing is wat mij het meest aantrok. Iedereen wordt gedreven door het verlangen om de beste te zijn in wat ze doen. Maar misschien nog wel belangrijker is hoe ik me voelde toen ik voor het eerst het kantoor binnenliep; ik voelde me vrij om mezelf te zijn zonder bang te zijn om veroordeeld te worden. Ik geloof dat dit essentieel is voor het creëren van een positieve en comfortabele werkomgeving.

Be brave to stand for what you believe in even if you stand alone.