Giel van der Leest

FME Technology Specialist

Mijn naam is Giel van der Leest en ik ben begin februari 2024 begonnen als FME Technology Specialist bij Tensing. Ik deel graag mijn expertise om onze technologische oplossingen te verbeteren en onze klanten te ondersteunen.

Carrière
De afgelopen jaren (2019-2024) heb ik ervaring opgedaan als FME/GIS Specialist bij een telecombedrijf. Ik was verantwoordelijk voor alles wat met geografische informatie te maken heeft bij het B2B uitbreidingsteam, met als overkoepelend doel het opzetten van een landelijk dekkend glasvezelnetwerk.

Vrije tijd
Het grootste deel van mijn vrije tijd besteed ik aan surfen op de Noordzee, skateboarden in willekeurige Nederlandse steden of foto's maken van andere mensen (meestal vrienden) die aan het skateboarden zijn. Als het weer een van deze hobby's niet toelaat, ga ik graag naar Cineville-films met mijn vriendin of verbouw ik ons huis uit 1922 in Rotterdam.

Er is ook een motor om op te rijden, een (kwart)marathon om te lopen, een 3D-printer om voornamelijk functionele objecten te printen, een kleine skateboardwebshop om te runnen, veel plaatsen om te surfen, kamperen, wandelen, kamperen en de lijst gaat door...
 
Waarom Tensing?
Na een aantal jaren in de telecomsector te hebben gewerkt, was het tijd voor verandering. Belangrijke waarden voor een nieuwe functie zijn een bedrijf dat voorop loopt in FME/GIS, een kans om samen te werken met geospatiale specialisten, nieuwe sectoren te verkennen en te leren over FME, GIS en aanverwante technologieën. Tensing is het antwoord!

Garbage in, garbage out