Hakan Akkurt

Business Developer

Hallo, mijn naam is Hakan Akkurt en ik ben sinds 1 april werkzaam bij Tensing. Ik vervul de rol van Business Developer.

Carrière
Voor Tensing werkte ik bij een recruitmentbedrijf in Amsterdam en recentelijk werkte ik bij Simacan, een bedrijf dat ook gebruik maakt van geodata. Het mooie van Tensing en mijn rol als Business Developer is dat ik nu een rol heb die het beste van twee werelden combineert.

Vrije tijd
Ik ben geboren, getogen en woonachtig in een geweldige stad genaamd Amersfoort. Daarnaast ben ik getrouwd met mijn mooie vrouw Gamze en heb twee prachtige kinderen genaamd Bensu en Berk. In mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk tijd door te brengen met mijn vrouw en kinderen. Al is het maar een wandeling van 15 minuten in de bossen, we proberen zoveel mogelijk plezier te hebben. Wat mijn hobby's betreft, kijk ik graag films/series, lees ik graag strips en verzamel ik graag Movie Art Books.

Waarom Tensing?
Ik heb een geweldige onboarding gehad die me een goed overzicht heeft gegeven van wat Tensing doet en waar we als bedrijf voor staan. Het meest aantrekkelijke aan Tensing en mijn rol als business developer is dat ik nu mijn kennis van geodata uit mijn vorige baan kan combineren met mijn expertise en kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn werk als recruiter.


 

Live life to the fullest and focus on the positive.

Hakan-Akkurt-hobby

Hakan Akkurt

hakkurt@tensing.com