Hanneke Hoogendoorn

Esri Technology Specialist

Ik ben Hanneke Hoogendoorn. Ik werk sinds augustus 2023 bij Tensing als Esri Technology Specialist.

Carrière
Ik heb Ecologie gestudeerd aan de VU en daar kwam ik via een cursus in aanraking met GIS. Ik was meteen enthousiast en zorgde ervoor dat mijn stages in GIS-component kregen. Ik berekende met ArcGIS of natuurherstel nodig was als we een eiland in de Haringvliet wilden aanleggen en aan de VU vergeleek ik methodes om habitathersteldoelen te stellen in de EU.

Na mijn studie maakte ik een uitstapje naar marketing. Ik werkte toen al bij Brunel en kon me verder ontwikkelen als SEO-specialist in een superleuk team. Maar de GIS-wereld bleef lokken. Begin 2022 maakte ik de overstap en startte ik als GIS specialist bij Alliander. Daar registreerde ik mutaties in het elektranet, o.a. kabels en elektrastations, in Smallworld.

Vrije tijd
Ik woon in Amsterdam en mijn vrije tijd vind je me veel in het theater. Ik zing in een musicalkoor, speel mee in musicalproducties en help tijdens voorstellingen achter de schermen. Met de vrienden uit deze groep ga ik vaak naar voorstellingen, spelen we bordspellen, een stuk wandelen en af en toe een weekendje weg.

Waarom Tensing?
Mijn eerste indruk van Tensing was meteen goed. Leuke groep mensen waarvoor de combinatie van kennis en teamgevoel belangrijk is. De focus op ArcGIS en FME vind ik erg fijn. Dat past precies bij wat ik zocht.

Samen kom je verder

Hanneke Hoogendoorn

Hanneke Hoogendoorn

hhoogendoorn@tensing.com