Irene de Vreede

Esri Technology Specialist

Hallo, ik ben Irene de Vreede en ik werk nu bijna 4 jaar bij Tensing in de functie van Esri GIS specialist.

Carrière
Mijn achtergrond is Geomatics wat ik in Delft heb gestudeerd. Na mijn studie ben ik mijn carrière begonnen bij Rijkswaterstaat. Bij Rijkswaterstaat heb ik verschillende rollen gehad die allemaal deel uitmaakten van het junior consultancy programma dat ik heb gevolgd. Zo heb ik ervaring opgedaan als datakwaliteitsadviseur, GIS-analist en technisch projectmanager. Na het afronden van het junior consultancy traject heb ik de rol van Informatie Architect op de afdeling verkeersmanagement op mij genomen.

Vrije tijd
Momenteel woon ik in de prachtige stad Den Haag in een zeer groene straat vol bomen op slechts 10 minuten van het strand. Het strand is een van mijn favoriete plekken in de stad waar ik graag lange wandelingen maak en soms probeer te surfen. Een plek waar je mij ook vaak kunt vinden is het zwembad waar ik waterpolo speel met een team vol vrienden. Naast het zwembad vind ik het ook leuk om een Workout Of the Day te doen bij de CrossFit box en als ik iets meer ontspannends wil doen vind ik het erg leuk om te boulderen.

Ik heb ook een creatieve kant, ik bezit drie naaimachines waarmee ik graag mijn eigen kleding maak.

Wat ik echter het liefste doe is reizen, gewoon met mijn rugzak in Zuid-Amerika of met een camper in Europa. Ik vind het heerlijk om te genieten van de natuur en alle verschillende culturen.

Waarom Tensing?
Ik ben in eerste instantie bij Tensing begonnen omdat ik graag wilde werken in het GIS-vakgebied met collega's met dezelfde achtergrond met wie je makkelijk kunt sparren over tegengekomen moeilijkheden. Ook wilde ik bij verschillende bedrijven kunnen werken om mijn ervaring met het oplossen van GIS-gerelateerde problemen in verschillende settings te vergroten. Mijn indruk tot nu toe van Tensing is dat het een bedrijf is waar veel aandacht is voor de mensen. Op persoonlijke ontwikkeling en het mogelijk maken dat alle collega's, ook al hebben ze projecten bij verschillende klanten en bedrijven, met elkaar kunnen samenwerken als er hulp wordt gevraagd.

Peace begins with a smile.

Irene de Vreede

Irene de Vreede

Idevreede@tensing.com