Iris van Leeuwen

Account Manager

Mijn naam is Iris van Leeuwen. Ik ben sinds 1 februari 2021 werkzaam bij Tensing als Accountmanager.

Loopbaan
Ik ben de afgelopen jaren in verschillende commerciële functies actief geweest waarin ik mij voornamelijk heb beziggehouden met het plaatsen van consultants op tijdelijke/vaste opdrachten bij klanten. In deze functie was ik verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe opdrachten bij zowel bestaande als nieuwe klanten, actieve begeleiding van ingezette consultants bij opdrachtgevers en het adviseren van organisaties op gebied van detacheren. 

Een mensgerichte accountmanager met een sterke drijfveer. Vertrouwen en samenwerken staat bij mij hoog in 't vaandel. Ik heb een enthousiaste, relatiegerichte en representatieve persoonlijkheid en ik heb een grote interesse in het menselijk aspect binnen organisaties. Dit geeft mij veel energie.

Na mijn prettige gesprekken met Arjan Bout kwam Tensing bij mij over als een bijzonder professionele en betrokken organisatie, met oog voor de mens. De functie die mij werd aangeboden, is mij op het lijf geschreven. Ik kijk er dan ook erg naar uit om onderdeel te worden van het Tensing salesteam en om mij verder te verdiepen in de GIS-wereld.

Hobby's
Ik woon samen met Martijn en dochter Belle (16). In mijn vrije tijd loop ik graag met onze hond en met mooi weer rijden wij vaak een stuk met de motor of varen we een rondje op het Sneekermeer.

Ik heb echt onwijs veel zin in deze nieuwe, leerzame uitdaging en kijk erg uit naar de samenwerking met al mijn Tensing collega's! 

Iris-van-Leeuwen-2

Iris van Leeuwen

ivanleeuwen@tensing.com