Jacob Schut

Operational Manager

Mijn naam is Jacob Schut, ik ben sinds 1 maart werkzaam bij Tensing in de rol van Operational Director.

Carrière 
Ik heb teams gecoacht en gemanaged in verschillende disciplines zoals Finance, HR en Sales. Mijn ervaring in het leiden van teams heb ik opgedaan in verschillende omgevingen, zowel aan de corporate kant als aan de bureaukant, en in nationaal en internationaal perspectief. Qua studie was ik een zogenaamde "laatbloeier", tijdens een van mijn eerste banen heb ik een "Post HBO Bedrijfskunde" studie gevolgd. Daarnaast ben ik tijdens verschillende functies betrokken geweest bij management development programma's en ben ik lean gecertificeerd (Yellow & Green Belt). Ik haal veel energie uit het coachen van mensen en collega's naar een volgend niveau brengen in hun carrière.

Vrije tijd
Ik woon op mezelf in Diemen, hoewel ik liever zeg dat ik nog steeds in Amsterdam woon. Ik woon in Holland Park wat een kleinstedelijke woonwijk is (in Diemen) met moderne grachtenpanden, design appartementen en restaurants. Minder dan 10 minuten van het centrum van Amsterdam wat me gelukkig maakt. Ik hou van reizen, in januari heb ik een minireis gemaakt naar Madrid en Malaga. De Spaanse cultuur is een van mijn favorieten. Helaas spreek ik de Spaanse taal niet, dus het wordt tijd om deze mooie taal te leren (zie foto). In het weekend maak ik het liefst lange wandelingen en ontmoet ik vrienden voor lekker eten en cocktails (ik heb aanbevelingen voor Amsterdam als je die nodig hebt). Soms maak ik zelf cocktails zoals je op de foto kunt zien.

Waarom Tensing?
Werken bij Tensing betekent voor mij deel uitmaken van een bedrijf dat marktleider is met ambitieuze plannen voor dit jaar en de toekomst. Daarnaast heb ik een warm welkom ervaren en vriendelijke collega's met veel enthousiasme en energie. En last but not least is Tensing gecertificeerd als Great Place to Work.

Het geheim van vooruitkomen is beginnen!

Jacob-Schut

Jacob Schut

jschut@tensing.com