Jan Maarten de Vries

FME Technology Specialist

Mijn naam is Jan Maarten de Vries. Ik ben werkzaam bij Tensing vanaf 1 maart 2022 als FME Technology Specialist.

Carrière
Ik heb Geodesie / geo-informatica gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens mijn studie heb ik mijn eerste werkervaringen opgedaan tijdens stages bij het Kadaster in Apeldoorn en NEO in Amersfoort. Na mijn stage ben ik vervolgens 3 jaar werkzaam geweest bij NEO als Specialist en projectleider in het basisregistratieteam. In deze functie heb ik veel kunnen leren over de BAG en BGT en de verschillende wensen die klanten daarvoor hebben. In het voorbewerken van data, het maken leveringen en het ontwikkelen van automatische verbeteringen in het productieproces heb ik mijn eerste ervaringen kunnen opdoen met FME.

Vrije tijd
Muziek is mijn passie. In mijn vrije tijd speel ik vaak gitaar, basgitaar of zet ik graag een plaatje op. Daarnaast houd ik erg van lezen en gamen.

Waarom Tensing?
Tensing geeft mij de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als technisch vlak en te werken in een functie die goed bij mij past. Mijn eerste indruk van Tensing is een warm welkom en een prettige werksfeer.

 

Ik vind het leuk om mijn kennis in te zetten om mensen te helpen.

Jan-Maarten-de-Vries

Jan Maarten de Vries

jmdevries@tensing.com

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy