Jeroen Ammerlaan

Young Professional

Mijn naam is Jeroen Ammerlaan. Ik ben op 1 februari 2023 begonnen als Young Professional.

Carrière
Ik heb Archeologie gestudeerd met als specialisatie digitale archeologie. Tijdens mijn studie leerde ik over de verschillende technieken om archeologie te digitaliseren, GIS was daar een belangrijk onderdeel van. Ook werkte ik aan kaarten en 3D-modellen gemaakt met fotogrammetrie.

Na mijn studie ben ik gaan werken bij Liander als onderdeel van het team vermogensregistratie, waar ik alle elektrische stations en kabels op een kaart tekende. Ook heb ik korte tijd bij Bilfinger Tebodin gewerkt als Pipeline Designer. Bij Tebodin maakte ik 3D-visualisaties in ArcGIS.

Vrije tijd
Ik woon in Vianen met mijn ouders en mijn jongere broer, maar ik ben op zoek naar een appartement. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met vrienden. Met vrienden speel ik meestal spelletjes, zowel videogames als bordspellen. Ik luister ook graag naar muziek. Ik speel al ongeveer 12 jaar drums. In de avonduren speel ik graag tennis.

Waarom Tensing?
Ik raakte geïntrigeerd door Tensing vanwege het verband tussen GIS en communicatie. Die combinatie spreekt me erg aan. Dat bleek ook op mijn eerste dag. Een groep mensen die niet alleen gericht is op goed werk, maar ook op een goede werkomgeving.

Ik heb niet echt een citaat maar eerder een woord: fun!

Jeroen-Ammerlaan-hobby

Jeroen Ammerlaan

jammerlaan@tensing.com