Jetze Hofstra

Young Professional

Mijn naam is Jetze Hofstra en ik ben sinds 2 april 2024 werkzaam bij Tensing als Young Professional.

Carrière
Na aanleiding van mijn interesse in plaat-tektoniek, vulkanen en dinosaurussen heb de bachelor Aardwetenschappen en master Earth Structure & Dynamics gevolgd aan de Universiteit Utrecht. Tijdens mijn (afstudeer) stage bij TNO applied geosciences kwam naast mijn interesse in geologische oplossingen voor het energie transitie vraagstuk, mijn interesse in de GIS wereld naar boven. Na mijn afstuderen bood zich, via een voormalig studie genoot, een kans aan om bij Tensing te werken en die heb ik dan ook met beide handen aangepakt.

Vrije tijd
Wie denkt dat deze geboren en getogen Doetinchemer een echte Achterhoeker is komt helaas bedrogen uit. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig daarom ben ik al sinds mijn jeugd meerdere avonden in de week op het hockeyveld te vinden. Verder boulder en fitness ik met enige regelmaat om mijzelf uit te dagen en lekker fit te blijven. Op vakantie in het buitenland ga ik graag op avontuur in de natuur op zoek naar geologisch interestante plekken met goed uitzicht.

Waarom Tensing?
Tensing is een jong en groeiend bedrijf met bijzondere aandacht voor de opleiding en persoonlijke ontwikkeling van haar werknemers. Deze voordelen naast de prettige sfeer op de werkvloer zijn de voornaamste redenen geweest dat ik heb besloten om bij Tensing aan de slag te gaan.

Things worth having are not easy