Jhansi Bheemidi

Esri Technology Developer

Ik ben Jhansi Bheemidi en werk sinds maart 2019 bij Tensing. Ik ben begonnen als GIS Developer maar heb ook gewerkt als Functioneel Beheerder bij Vitens.

Carrière
Ik heb mijn Masters degree in GIS behaald aan de Eastern Michigan University. Na mijn afstuderen heb ik gewerkt als GIS Developer voor meerdere GIS bedrijven in USA voordat ik bij Tensing kwam werken.

Vrije tijd
Ik woon met mijn gezin in Arnhem. We hebben een prachtige achtertuin waar ik het grootste deel van mijn vrije tijd doorbreng met het kweken van bloemen en groenten.

Waarom Tensing?
Tensing heeft transparantie en geeft zelfstandigheid. De werkcultuur hier is op deze punten veel anders dan bij de vorige bedrijven waar ik heb gewerkt. Leidinggevenden zijn altijd aanspreekbaar en ideeën worden altijd gehoord en goed uitgevoerd. Dat is de eerste indruk die ik kreeg toen ik bij Tensing kwam werken.

 

Tensing inspireert innovatie in GIS.

Jhansi Bheemidi

Jhansi Bheemidi

Jbheemidi@tensing.com

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy