Joep Kuijvenhoven

Esri Technology Specialist

Mijn naam is Joep en ik ben sinds april 2022 werkzaam als Young Professional bij Tensing.
 
Study
Als student Bos- en Natuurbeheer aan de Hogeschool Van Hall-Larenstein heb ik in bijna al mijn projecten gebruik gemaakt van een vorm van GIS. Tijdens mijn studie raakte ik gaandeweg steeds meer geïnteresseerd in de mogelijkheden van GIS, met name onderwerpen als remote sensing, automatisering en data science. Dit heeft ertoe geleid dat ik een GIS minor ben gaan volgen (Wageningen Universiteit) en mijn stages en scriptie rond GIS thema's heb uitgezet.
 
Vrije tijd
Ik woon in Nijmegen, waar ik graag de Ooijpolder verken, al wandelend of hardlopend. Koken is een grote hobby van me, vandaar het stoommandje op de foto! Tijdens het koken zet ik ook graag een plaat of twee op.
 
Waarom Tensing?
Ik vond Tensing een goede plek om het GIS-vakgebied verder te verkennen. De functie van Young Professional biedt een mooie combinatie van stage en verantwoordelijkheden. De nadruk op zelfontplooiing is iets waar ik naar op zoek was in een werkgever! Ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt, want tijdens mijn eerste week werd ik met open armen ontvangen door het hele Tensing-team!

 

Met een hart voor het milieu en een passie voor GIS-toepassingen streef ik ernaar de verbindende schakel te zijn tussen gegevens en praktijk.

Joep-Kuijenhoven-hobby

Joep Kuijvenhoven

jkuijvenhoven@tensing.com