Keije Keijdener

Young Professional

Hoi, mijn naam is Keije en ik ben in september 2023 begonnen als Young Professional bij Tensing.

Carrière
Aan de Universiteit Utrecht heb ik de bachelor SGPL (Sociale Geografie en Planologie) gevolgd. Hierbij heb ik meerdere GIS vakken gevolgd en ook voor mijn bachelorthesis ArcGIS en FME gebruikt. Na een halfjaar in Zweden, waar ik aan de slag ging met GIS vakken aan de Universiteit van Stockholm, heb ik, terug in Utrecht, de planologie master (Spatial Planning) gevolgd. Tijdens mijn master, waar ik het GIS-component een beetje miste, was ik werkzaam als GIS-werkstudent bij Over Morgen. Na deze functie als werkstudent besloot ik dat ik verder wilde in het GIS-werkveld en zodoende ben ik bij Tensing terecht gekomen.

Vrije tijd
Ik ben opgegroeid in Utrecht, waar ik nog steeds met liefde woon samen met mijn vriendin. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met sporten, gamen, reizen en tijd doorbrengen met vrienden. Ik zit op voetbal, ga vaak boulderen of klimmen (indoor) en speel ook graag een potje padel. Daarnaast sponsor ik de sportschool al een tijdje, met als voornemen om hier meer tijd in te stoppen.

Waarom Tensing?
Tensing biedt mij de perfecte plek voor mijn ontwikkeling binnen het GIS-werkveld. Ik hou van de informele sfeer op kantoor en de ruimte om iedere collega een vraag te kunnen stellen. Dit gaat goed samen met de manier waarop Tensing inzet op zelfontplooiing en professionele groei. Ook zijn de grote hoeveelheid Geo kennis binnen de organisatie en de ambitie om te groeien als bedrijf eigenschappen van Tensing die mij aanspreken.

Keije-Keijdener-hobby

Keije Keijdener

kkeijdener@tensing.com