Koen Beemster

Young Professional

Ik ben Koen Beemster en ik werk sinds 1 juli als Young Professional bij Tensing.

Carrière
Ik ben na mijn middelbare school begonnen met een studie Natuurkunde, maar stapte al snel over naar de studie Sociale Geografie en Planologie. Bij die studie kwam ik voor het eerst in aanraking met GIS. Dit vond ik interessant genoeg om daar meer over te leren. Na mijn bachelor besloot ik door te gaan met GIS en heb de studie Geo-Information Management and Applications (GIMA) gevolgd. Daarna heb ik een tijdje bij Alliander gewerkt, waarna ik de overstap heb gemaakt naar Tensing.

Waarom Tensing?
Tensing was voor mij een logische volgende stap om een GIS-Professional te worden. Het is een jong team met veel groeimogelijkheden. Als Young Professional de mogelijkheid te krijgen om zowel FME als ArcGIS specialist te worden, maakt het een erg fijn bedrijf.

Vrije tijd
In mijn vrije tijd lees ik veel, voornamelijk fantasy, maar ook andere genres gaan er af en toe goed in. Ik wandel graag, en ook skaten vind ik leuk. Ik woon in Zaandam, vlakbij het centrum, maar gelukkig ook vlakbij de natuur en een mooi wandelpad. Voor de rest game ik met vrienden en houd  af en toe wel van lekker bier of whisky.

GIS brengt je de hele wereld rond

Koen-Beemster-hobby

Koen Beemster

kbeemster@tensing.com