Koen Boschman

Esri Technology Specialist

Mijn naam is Koen Boschman. Sinds begin december 2020 ben ik gestart als Young Professional bij Tensing.

Carrière
Ik ben begonnen met de bachelor Sociale Geografie & Planologie aan de universiteit Utrecht, waar ik de GIS vakken verreweg het leukst vond. Dat heeft mij doen besluiten om daarna de master Geographical Information Management and Applications (GIMA) te gaan doen. Naast mijn werk bij Tensing ben ik ook bezig met het schrijven van mijn scriptie.

Vrije tijd
Ik woon in Utrecht waar ik het erg naar mijn zin heb. In mijn vrije tijd loop ik er ook graag hard en als ik wat meer tijd heb dan zoek ik de natuur op om daar hard te lopen.. of gewoon te wandelen. Daarnaast ben ik vrijwilliger bij een openluchttheater en vind ik het leuk om af en toe wat cultureels te doen. Tot slot vind ik het leuk om nieuwe recepten te koken, als het dan ook nog in de smaak valt ben ik helemaal blij haha!

Waarom Tensing?
Wat mij aanspreekt bij Tensing is dat blijven leren en jezelf ontwikkelen een belangrijke rol speelt. Het is altijd leuk en uitdagend om nieuwe dingen te leren! Bij Tensing krijg je bovendien de kans om aan meerdere uitdagende opdrachten te werken en zo zit er veel variatie in je werkzaamheden.

Ik ben nog maar net begonnen bij Tensing maar mijn eerste indruk is erg positief! Ondanks dat we in deze tijd te maken hebben met beperkingen (en uitdagingen) voel ik mij erg betrokken bij alles. Deze mooie start belooft veel voor wanneer we weer verantwoord samen kunnen komen. Ik kijk ernaar uit!

Adventure.. it's out there.

Koen Boschman

Koen Boschman

kboschman@tensing.com