Lars Nefs

Esri Technology Specialist

Mijn naam is Lars Nefs. Sinds oktober 2020 werk ik als ESRI Technology Specialist bij Tensing.

Carrière
Als klein kind had ik en goede klik met mijn oudoom. Hij werkte destijds bij het Kadaster en ik wilde gaan doen wat hij deed. Een hoop jaren later was het werkelijk zo ver en heb ik de opleiding geodesie/geo-informatica afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Na mijn studie heb ik ruim 6 jaar als GIS adviseur bij de gemeente Tilburg gewerkt, waarna ik 3 jaar lang dezelfde functie bij Antea Group vervulde. Bij beide bedrijven hield ik me voornamelijk bezig met FME en de diverse ESRI-applicaties. Daarmee is Tensing een logisch vervolg om deze kennis toe te passen bij onze klanten en uit te breiden samen met ons gedreven en kundige team GIS-specialisten.

Vrije tijd
Ik ben woonachtig in het Brabantse Rijen, waar ik sinds 2014 het ouderlijk huis verlaten heb. In mijn vrije tijd maak ik deel uit van de even beroemde als beruchte band RODL Rijen (#alwayspromoting), waar ik trompet speel. Daarnaast stap ik in mijn vrije tijd graag op de racefiets of mountainbike. Ook op vakantie houd ik ervan de grote bergen in Europa te beklimmen op mijn racefiets.

Waarom Tensing?
De focus op de software van ESRI en SAFE is voor mij een belangrijke reden geweest om voor Tensing te kiezen. Ik werk erg graag met deze applicaties en kijk er naar uit om mijn kennis bij diverse klanten in te zetten. Daarnaast verwacht ik veel te leren binnen het team van slimme GIS proffesionals, waarbij ondanks dat we als consultants veel bij klanten zitten het teamgevoel en de drang om samen elkaar te laten groeien erg groot is.