Laurens van Noortwijk

Young Professional

Hoi! Ik ben Laurens van Noortwijk en ik ben op 1 september 2023 gestart bij Tensing als Young Professional.

Carrière
Ik heb van 2019-2023 de opleiding Applied Geo-Information Science (AGIS) gevolgd op de HAS Green Academy in 's-Hertogenbosch. Tijdens deze opleiding ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met GIS. In het derde leerjaar heb ik een minor gevolgd in scripting, waarin ik voornamelijk met Python gewerkt heb. Tot slot heb ik als afstudeeropdracht een online dashboard ontwikkeld waarin het nut te zien is van klimaatadaptieve daken. Via een workshop vanuit de HAS ben ik uiteindelijk in aanraking gekomen met Tensing.

Vrije tijd
Ik ben geboren in Malden en woon sinds 2016 in Pannerden, een prachtig rivierengebied gelegen aan de splitsing van de Rijn. In mijn vrije tijd teken ik graag: ik ben gek op cartoon maar ik teken ook graag portretten en wilde dieren. Verder ben ik gek op gamen en wandelen in de natuur.

Waarom Tensing?
Mijn eerste bezoek bij Tensing heeft een hele positieve indruk bij mij achtergelaten vanwege de ongedwongen en informele sfeer. Ik ben er sindsdien ook achtergekomen dat er bij Tensing veel doorgroeimogelijkheden voor mij liggen op het gebied van software en consultancy. Gezien ik nog niet eerder bij een GIS-geörienteerd bedrijf heb gewerkt leek het starten bij een jong bedrijf mij een goede keuze.

Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen.

Laurens-van-Noortwijk

Laurens van Noortwijk

lvannoortwijk@tensing.com