Leon Cocco

FME Technology Specialist

Goede dag beste lezers! Mijn naam is Leon Cocco en ik ben sinds februari 2024 werkzaam voor Tensing.

Carrière
De afgelopen vijf jaar heb ik gewerkt voor verschillende werkgevers via waar ik werkzaamheden heb verricht voor gemeenten en andere organisaties ten behoeve van de BGT, BAG en BOR. Dit zijn registraties met een geografisch component, waarin gegevens worden vastgelegd aangaande objecten in de openbare ruimte. In deze periode heb ik geleerd gebruik te maken van CAD-applicaties zoals MicroStation, maar heb ik ook de eerder genoemde registraties inhoudelijk dusdanig goed leren kennen dat ik gedegen analyses kon maken en adviezen kon geven over diverse onderwerpen aangaande de eerder genoemde registraties. Mijn passie voor data, geo en GIS was gevonden.

In het jaar 2023 heb ik voor het eerst echt gebruik kunnen maken van FME. Het werd mij al snel duidelijk dat ik mij hierin verder wou gaan verdiepen. Zodoende ben ik uitgekomen bij Tensing, waar kennis over FME in overvloed aanwezig is.

Vrije tijd
Ik ben 31 jaar en op dit moment woonachtig in Nijmegen met mijn lieftallige vriendin. Ik kom uit een gezin met een vader, moeder en oudere zus en zijn in die tijd woonachtig geweest in de steden Arnhem en Huissen.

Ik heb tot voor kort een lange tijd in een vriendenteam voetbal gespeeld. Op het moment van spreken heb ik geen duidelijk aanwijsbare 'hobby', maar dingen zoals voetbal, boulderen, squashen doe ik met veel plezier. Daarnaast spelen mijn vriendin en ik ook graag een computerspel of kijken we een serie. En ga ik ook graag met mijn vrienden op reis of bezoeken we de nabije kroeg.

Waarom Tensing?
Tensing komt over als een organisatie waarbij zaken die ik belangrijk vind goed geregeld zijn. In mijn korte tijd bij Tensing is het al duidelijk geworden dat er een kennisdelingscultuur heerst om elkaar naar een hoger niveau te tillen. Er is de ruimte om je verder te ontwikkelen in de expertises waar jouw voorkeur naar uit gaat en dit wordt ook goed gefaciliteerd.

Ik ben nog maar net begonnen, maar van wat ik heb gezien belooft dit een hele fijne en leerzame tijd te worden. Ik kijk uit naar nog vele jaren binnen de organisatie.

Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat ik heb gekregen van Tensing en zal er alles aan doen om er een succesvolle en leuke invulling aan te geven. Blij om onderdeel uit te maken van het team!