Lisa van Meeuwen

Finance Controller

Hoi! Ik ben Lisa, ik ben in maart 2023 begonnen als Finance Controller bij Tensing.

Carrière
Voordat ik bij Tensing kwam werken heb ik verschillende carrièrestappen gemaakt; ik ben begonnen als software consultant/ support medewerker, heb wat software ontwikkeling gedaan, ben assistent accountant geworden en uiteindelijk belastingadviseur. Ik studeerde fiscaal recht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en startte een bedrijf met mijn goede vriend Robert. Na het stoppen van ons bedrijf besloot ik dat accountancy niet langer mijn "scene" was, maar ik wilde het boekhouden echt niet opgeven dus toen (en waarom) werd ik financial controller.

Vrije tijd
Ik woon in de binnenstad van Dordrecht, in een prachtig appartement uit de jaren '30. Als ik niet in Dordrecht ben, kun je me vinden in mijn 'hutje in het bos' in Oosterhout. In mijn vrije tijd doe ik graag aan ballet en yoga en vind ik het gewoon leuk om dingen op te knappen en te bouwen.

Waarom Tensing?
Tensing voldoet aan al mijn eerdere ervaringen en ik dacht dat hier werken de perfecte combinatie zou zijn van alle leuke banen die ik in de loop der jaren heb gehad. Medewerkers zien Tensing als een Great Place To Work en voor zover ik kan zien is dat ook zo.

Ik heb dat nog nooit geprobeerd, dus ik denk dat ik dat zeker moet kunnen.

Lisa-van-Meeuwen-hobby

Lisa van Meeuwen

lvanmeeuwen@tensing.com