Luc van Dijk

Young Professional

Hallo, ik ben Luc! Ik ben in januari 2024 bij Tensing begonnen als Young Professional.
 
Carrière
Voordat ik hier begon, studeerde ik Aardwetenschappen (specifiek Fysische Geografie) en specialiseerde ik me in natuurlijke gevaren, remote sensing en GIS. Tijdens mijn studie heb ik een tussenjaar genomen waarin ik als Geo-ICT specialist heb gewerkt bij een landmeetkundig bedrijf. Hier ontdekte ik de krachtige combinatie van GIS en FME. Toen ik afstudeerde, wist ik dus precies waar ik naartoe moest: Tensing! En hier zijn we dan...

Vrije tijd
Ik woon in Utrecht, een stad waar ik erg van houd. Maar de activiteiten die ik het liefste doe in het leven vereisen iets wat we in Nederland niet hebben: bergen. Niets maakt me gelukkiger dan een berg op te rijden, van het uitzicht te genieten en dan weer naar beneden te knallen op een mountainbike, een snowboard of zelfs gewoon op mijn eigen benen.
 
Waarom Tensing?
Wat mij aantrekt in Tensing is de voorloperspositie op het gebied van GIS en nog belangrijker, de bedrijfscultuur. Tensing is een Great Place to Work en dat zie je. Persoonlijke ontwikkeling wordt sterk ondersteund door middel van training en coaching en teamwork is essentieel. Met ieders collectieve kennis en vaardigheden in ArcGIS en FME kan elke uitdaging op het gebied van ruimtelijke gegevens worden overwonnen.

De grootste groei vind je alleen buiten je comfortzone.