Madelon Dijkstra

Corporate Recruiter

Wie ben ik?
Ik ben Madelon en sinds september 2022 werkzaam bij Tensing als Corporate Recruiter. Ik woon in Bussum in een appartement midden in het Centrum.

Na mijn avontuur in Spanje ben ik als salesmanager in de mode gaan werken. Hier heb ik een ontzettend leuke tijd gehad maar na 8 jaar wilde ik graag een nieuwe uitdaging. Ik ben toen recruitment ingerold. Ik vind het ontzettend leuk om met allerlei verschillende soorten mensen in gesprek te gaan en ze te mogen helpen aan een droombaan.

Vrije tijd
Sociaal ben ik niet alleen in mijn werk maar ook in mijn dagelijks leven. Ik ben echt een familiemens en begeef me graag onder de mensen. Ik organiseer vaak etentjes omdat ik er ook ontzettend van hou om in de keuken te staan daarnaast ben ik regelmatig op de tennisbaan te vinden en vind ik het erg leuk om stedentrips te doen.

Maar waarom Tensing?
Tensing is ontzettend leuk bedrijf die heel veel aan binding doen. In mijn werk vind ik het belangrijk dat iedereen zijn werk leuk vindt en met veel plezier naar zijn werk gaat. Bij Tensing is dat het geval! Naast hard werken is er altijd tijd voor een persoonlijk gesprek en is er ruimte om jezelf continue te blijven ontwikkelen. Daarnaast worden er veel leuke team-uitjes gepland. We zijn ook niets voor niets nu gecertificeerd als Great Place to Work!

 

Madelon-Dijkstra

Madelon Dijkstra

mdijkstra@tensing.com