Mandy Bron

Young Professional

Hallo, mijn naam is Mandy en ik ben in september 2022 begonnen als Young Professional bij Tensing.

Carrière

Ik heb een achtergrond in Sociale Geografie en Planologie waar ik nog steeds erg geïnteresseerd in ben. Tijdens de Bachelor kwam ik echter in aanraking met GIS en dat beviel me zo goed dat ik besloot dat pad te volgen en GIMA ben gaan doen. Dit bracht me bij verschillende stages bij Geodan, Schiphol, en Rijkswaterstaat waar ik erg van genoten heb. Ik wil graag meer leren over GIS en daarom besloot ik me aan te melden voor het Young Professional programma bij Tensing.

Vrije tijd

Ik ben opgegroeid in Gouda en tijdens mijn studie verhuisd naar Utrecht. Ik vind het heerlijk om met mijn vrienden/familie om te gaan, (bord)spelletjes te spelen en naar concerten te gaan. Maar soms heb ik wat tijd alleen nodig om op te laden en dan zijn mijn favoriete dingen om te doen anime kijken, spelletjes spelen op mijn Nintendo Switch en lezen. Ik ben ook een grote fan van reizen en wil alle verschillende soorten plaatsen in de wereld zien. Mijn favoriete reizen tot nu toe waren die naar Japan, Israël en Kazachstan.

Waarom Tensing?

Het eerste wat me opviel toen ik bij Tensing binnenkwam was de open sfeer. Daardoor voel ik me echt op mijn gemak en krijg ik de ruimte om mezelf uit te dagen. Tensing stimuleert ook actief en biedt ruimte voor zelfontplooiing, wat ik erg waardeer. En hoewel de meeste mensen meestal voor en bij een klant werken, zorgt Tensing ervoor dat iedereen deel uitmaakt van Team Tensing, wat de werksfeer ten goede komt

Het heeft geen zin om je anders voor te doen zodat mensen je leuk vinden.

Mandy-Bron

Mandy Bron

mbron@tensing.com